AANKONDIGING: nieuwe veilinglocatie vanaf 2017
Regioveiling Oost-Brabant verhuist vanaf 2017 naar NH Conference Centre Koningshof, Locht 117 in Veldhoven.


Eén gezamenlijke regionale veiling
Om executieveilingen voor particuliere kopers aantrekkelijker te maken hebben de notarissen in de regio Oost-Brabant besloten de krachten te bundelen. Zij hebben daarvoor de Stichting Regioveiling Oost-Brabant opgericht die de executieveilingen van deze notarissen centraal organiseert, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van executieveilingen voor particuliere kopers.
Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de eigenaar wiens woning gedwongen wordt verkocht. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.
Door het organiseren van één regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd. Hierboven treft u de veilingdata en de locatie aan. 

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
Laura Spits, werkzaam bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch, coördineert deze regionale veiling, onder verantwoordelijkheid van de Stichting Regioveiling Oost-Brabant. Zij regelt in die hoedanigheid een aantal operationele zaken. De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft bij de notaris die staat vermeld bij elk afzonderlijk veilingobject. 
Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object.

Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u contact opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).


Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.